Στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8/6/2016 η παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής και αποφοίτου της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών, Πλοιάρχου του Π.Ν. ε.α., κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου, με τίτλο «Στη Σκιά του Ποσειδώνα- Η Ανταρσία του Αντιτορπιλικού Βέλος».

Το βιβλίο προλόγισαν η Περιφερειάρχης Αττικής κα.Ρένα Δούρου, ο Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Γεώργιος Κασιμάτης, ο Αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν. Επίτιμος Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και Συγγραφέας κ.Ιωάννης Παλούμπης, ο Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Σ.Ξ. κ.Δημήτριος Αλευρομάγειρος, ο Πλοίαρχος (ΥΙ) Π.Ν. και Συγγραφέας Δρ. Αριστείδης Γ. Διαμαντής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν βουλευτές του Πειραιά, Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι Πειραιά, Αίγινας, Υδρας, Σαλαμίνας, Π.Φαλήρου και Περάματος, γνωστοί επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.
Το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών, κ. Νίκος Φιντικάκης, Αρχιτέκτονας.