Συνεδριακοί Χώροι

Συνεδριακοί Χώροι

Σε μια επιφάνεια μεγαλύτερη των 3.000 τ.μ. εκτείνονται οι συνεδριακές εγκαταστάσεις της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών, μιας εκ των ιστορικότερων σχολών στην Ελλάδα.

Στις εγκαταστάσεις συνυπάρχουν το σύγχρονο με το ιστορικό, η πολυτέλεια με την βαθιά γνώση και το φυσικό περιβάλλον με τις νέες τεχνολογίες.

Με 3 σύγχρονα αμφιθέατρα, 16 αυτόνομες αίθουσες και 2 εργαστήρια υποστηριζόμενα από υψηλών προδιαγραφών υλικοτεχνική υποδομή, οι συνεδριακές εγκαταστάσεις της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών είναι από τις κορυφαίες επιλογές για την διεξαγωγή υψηλής ποιότητας συνεδρίων.

Δεν είναι μόνο οι υπέροχες πολυτελείς εγκαταστάσεις μιας άλλης εποχής σε συνδυασμό με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον που τις περιβάλλει. Είναι το πνεύμα και η ιστορία που είναι διάχυτη σε κάθε σημείο του νησιού, σε κάθε γωνιά του κτιρίου και εμπνέει τους συμμετέχοντες καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας τους εκεί

Κτίριο Α’

Το κτίριο Α, είναι το κεντρικό κτίριο του συγκροτήματος, επίσης γνωστό ως Διδακτήριο. Έχει έκταση περίπου 1,140τ.μ. στους δύο ορόφους και περίπου 1.335τ.μ. στο ισόγειο. Στο ισόγειο, υπάρχει ένα επίμηκες Αμφιθέατρο,130 τ.μ. με χωρητικότητα 150 ατόμων, κατάλληλα εξοπλισμένο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σύγχρονων συνεδρίων, σεμιναρίων και θερινών σχολείων. Το εσωτερικό του Αμφιθεάτρου, οι τεχνικές οπτικοακουστικές και οι παρεχόμενες υπηρεσίες, το ορίζουν ως ένα από τα πιο αξιόλογα κέντρα που οργανώνουν επιστημονικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Ελλάδα. Υπάρχουν επίσης δύο μεσαίου μεγέθους αίθουσες (77 τ.μ. και 65 τ.μ. η κάθε μία).

Στον ισόγειο, μπορείτε να βρείτε το εστιατόριο, το οποίο προσφέρει γεύσεις της τοπικής και της ελληνικής κουζίνας, καθώς και μία υπέροχη θέα στη θάλασσα. Στον ίδιο όροφο  βρίσκεται επίσης μια καντίνα, η οποία εξυπηρετεί τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων και συνεδρίων.

Στον πρώτο και δεύτερο όροφο του Κτιρίου Α, υπάρχουν αίθουσες διαφορετικής χωρητικότητας, σχεδιασμένες με ποιότητα, χαρακτήρα και ταυτότητα εσωτερικής σύνδεσης με το Αμφιθέατρο (τηλεδιάσκεψη). Επιπλέον, πλήρως εξοπλισμένα γραφεία προσφέρονται για να διευκολύνουν το έργο των οργανωτών και του προσωπικού του κάθε σεμιναρίου.

Ειδικότερα, στον πρώτο όροφο, υπάρχουν:

— Τρεις μεγάλες αίθουσες (η μία υπήρξε βιβλιοθήκη), 77 τ.μ. έως 65 τ.μ. έκαστη.
— Πέντε μεσαίου μεγέθους δωμάτια 56 τ.μ. έως 45 τ.μ.
— Τέσσερα γραφεία ~ 25-30 τ.μ. έκαστο.
— Δύο μικρά γραφεία ~ 16 τ.μ. έκαστο. καθώς και τουαλέτες.

Στο δεύτερο όροφο υπάρχουν:

— Ένα μικρό αμφιθέατρο Φυσικής, 65 τ.μ. και 30 εδρών.
— Η αίθουσα Ολομέλειας 144 τ.μ.
— Μία πολύ μεγάλη αίθουσα διδασκαλίας 88 τ.μ.

— Δύο μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, 77 τ.μ. και 65 τ.μ. αντίστοιχα.
— Τρεις μεσαίες αίθουσες 56 τ.μ. έως 45 τ.μ.
— Ένα πλήρως εξοπλισμένο Εργαστήριο Χημείας 47 τ.μ.
— Τέσσερα γραφεία ~ 25-30 τ.μ. έκαστο. καθώς και τουαλέτες.

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site.