Πρόσκληση από το Ίδρυμα της ΑΚΣΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ίδρυμα της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών βρίσκεται εμπρός από δύο μεγάλες προκλήσεις, αφενός μεν στην αποκατάσταση του Αρχοντικού Αναργύρου, του κοσμήματος του νησιού, αφετέρου δε στην επέκταση των εγκαταστάσεων φιλοξενίας συνεδρίων υψηλού επιπέδου.

Για να εορτάσουν τα δύο αυτά σημαντικά γεγονότα, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ε.Ε. του Ιδρύματος της ΑΚΣΣ διοργανώνουν πανηγυρική εκδήλωση στις Σπέτσες, την 31η Αυγούστου, ώρα 12.00 στο Αμφιθέατρο της ΑΚΣΣ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πρώτα τα εγκαίνια του κτιρίου «Δ», που εκσυγχρονίστηκε και μετατράπηκε σε ξενώνα επιπέδου αναλόγου των φιλοξενουμένων συνεδρίων, χάρις σε επιδοτήσεις του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, που δόθηκαν επί υπουργείας Νίκης Κεραμέως και ύστερα την υπογραφή της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης (Υπ. Πολιτισμού – Περιφέρεια Αττικής – Ίδρυμα ΑΚΣΣ) για τη χρηματοδότηση του έργου της αποκατάστασης του Αρχοντικού.

Τα εγκαίνια θα κάνει η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως και η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν υπουργοί, βουλευτές, Περιφερειάρχης & Αντιπεριφερειάρχες Αττικής, Δήμαρχος Σπετσών, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, κι άλλοι επίσημοι.

 

Πρόσκληση – Εγκαίνια του κτιρίου «Δ»

Πρόσκληση – Προγραμματική Σύμβαση

Scroll to Top